2n aniversari de la campanya en defensa de
la Font Roja

El 6 de juliol s'inaugura una exposició commemorativaAlcoi, 3/juliol/2010

El dimarts 6 juliol, a les 20 hores, tindrà lloc al Club d’Amics de la UNESCO d’Alcoi la inauguració de l’exposició commemorativa del segon aniversari de la constitució de l’Assemblea de la Campanya “La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural”.

L'exposició consta de trenta fotografies que fan un recorregut cronològic pels moments principals de la nostra campanya. Les imatges van acompanyades d’una selecció de titulars i textos extrets de les notícies publicades en els mitjans de comunicació, fent així un recorregut pel treball dut a temer per cridar l'atenció de la societat per demostrar-li la inviabilitat social, econòmica i ecològica del projecte del Govern municipal d'Alcoi i de la Diputació d'Alacant de construir un hotel en l'àrea pública del cor del Parc Natural de la Font Roja.L'exposició inclou també vint dissenys originals per a camisetes realitzats per alumnes del segon curs de Disseny Gràfic de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, amb el tema central de la reivindicació de la nostra Assemblea.

Volem agrair als fotògrafs de premsa de la nostra ciutat i a als membres de la nostra Assemblea la cessió de les fotografies per a l'exposició; agraïm igualment als alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi la cessió dels seus treballs.
L’exposició es podrà visitar al Club UNESCO (C/Cid, 12), de dilluns a dijous, de 20 a 22 hores fins el dia 29 de juliol.Assemblea de la Campanya
La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural