Xarrada i exposició fotogràfica

Xarrada en l'AVV Zona Nord i presentació de l'exposició fotogràfica dels dos anys de campanya en defensa de la Font Roja



El pròxim dijous 20 de gener a les 8 de la vesprada tindrà lloc en l'Associació de Veïns de la Zona Nord una xarrada d'inauguració de l'exposició commemorativa del segon aniversari de la constitució de l'Assemblea de la Campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural".

La xarrada de presentació estarà a càrrec del biòleg alcoià Carles Maria Mansanet, membre de l'Assemblea.

L'exposició consta de trenta fotografies que fan un recorregut cronològic pels moments principals de la campanya. Les imatges van acompanyades d’una selecció de titulars i textos extrets de les notícies publicades en els mitjans de comunicació, fent així un recorregut pel treball dut a terme per la plataforma per a cridar l'atenció de la societat per demostrar-li la inviabilitat social, econòmica i ecològica del projecte de construir un hotel en l'àrea pública del cor del Parc Natural de la Font Roja.

L'exposició es podrà visitar en la seu de l'associació de veïns (c/Sant Joan Bosco, 20 - Alcoi) els dies 21 i del 24 al 28 de gener, de 19:30 a 21:00 h.



Assemblea de la Campanya
La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural