Dissabte 2 d'abril de 2011:

Inauguració de l'exposició fotogràfica de la campanya en defensa de la Font Roja en la CNT d'AlcoiEl pròxim dissabte 2 d'abril a les 7 de la vesprada tindrà lloc l'acte de presentació de l'exposició commemorativa del segon aniversari de la constitució de l'Assemblea de la Campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural". Aquesta exposició ja va estar en mesos passats en el Club UNESCO d'Alcoi i en l'Associació de Veïns de la Zona Nord.

La presentació estarà a càrrec del biòleg alcoià Carles Maria Mansanet, membre de l'Assemblea.

L'exposició consta de trenta fotografies que fan un recorregut cronològic pels moments principals de la campanya. Les imatges van acompanyades d’una selecció de titulars i textos extrets de les notícies publicades en els mitjans de comunicació, fent així un recorregut pel treball dut a terme per la plataforma per a cridar l'atenció de la societat per demostrar-li la inviabilitat social, econòmica i ecològica del projecte de construir un hotel en l'àrea pública del cor del Parc Natural de la Font Roja.

L'exposició es podrà visitar en la seu de la CNT (Confederació Nacional del Treball), al carrer de Sant Vicent Ferrer núm. 18 d'Alcoi, fins al dia 16 d'abril. L'horari serà de 19,00 a 21,00 h.Assemblea de la Campanya
La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural