Algunes idees senzilles per defensar la Font Roja

Recollida de signatures

- S'ha iniciat ja una recollida de signatures. Si vols recollir-ne, imprimeix (a 2 cares) l'arxiu que adjuntem i arreplega les signatures que pugues al teu lloc de treball, entre els amics, en botigues, etc.

- Pròximament s'instal·laran per tot Alcoi taules per a recollir firmes i repartir informació. Cal que participe molta gent; si tu vols fer-ho, posa't en contacte amb nosaltres o, encara millor, digues-nos-ho en la pròxima assemblea.

Informa't bé del tema i expressa la teua opinió on pugues, especialment en els mitjans de comunicació:

- crida al programa "A quien corresponda", de Radio Alcoy. L'emeten de dilluns a dijous de 13,50 a 14,00 h. No cal enrotllar-se molt, sinó ser concrets i clars. El número de telèfon és: 966526277

- escriu en la secció de cartes al director dels diaris. Per a escriure al "Ciudad de Alcoy", l'adreça és: r.climent@elperiodico.com ; si escrius al diari "Información", has d'entrar en: http://www.diarioinformacion.com/servicios/cartasdirector/cartasdirector.jsp?pRef=2008071300_0_0

- vota en l'enquesta digital del periòdic "Ciudad de Alcoy". De moment l'oposició a l'hotel en la Font Roja és abrumadora, però cal continuar expressant l'oposició al projecte.

Participa en les assemblees ciutadanes en defensa de la Font Roja

La pròxima assemblea tindrà lloc el dimarts 15 de juliol, a les 20 h, en el Club UNESCO d'Alcoi (C/Cid, 12 - baixos).

Si formes part d'alguna associació, anima-la a adherir-se a aquesta campanya

Col·labora econòmicament amb la campanya,

fent un ingrés en el compte 2090 1100 81 0003886218 (de la CAM)

Assisteix a la concentració que tindrà lloc el 24 de juliol, dijous, a les 20,15 h en la plaça d'Espanya i ajuda'ns a difondre la convocatòria.

I, en definitiva, pensa i actua contra aquest projecte inacceptable de la manera que tu cregues millor.


Assemblea de la Campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural"