Calen voluntaris per recollir signatures

Com ja sabeu, l'assemblea de la campanya "La Font Roja també és nostra. Hotel fora del Parc Natural!" està duent a terme diverses activitats, que comporten molta faena a fer.
En l'assemblea es va decidir distribuir material divulgatiu i recollir signatures durant els dies previs a la concentració. La idea és utilitzar taules plegables (molta gent en té a casa i alguns grups també en poden aportar algunes). Els punts previstos per al cap de setmana ja estan pràcticament coberts, però falta distribuir els llocs del dilluns 21, del dimarts 22 i del dimecres 23. Concretament, necessitem gent per als dies, horaris i llocs següents:


Dissabte 19 de juliol de 2008, de 10 a 14 h:

§ Avinguda de la Hispanitat, prop de la cantonada amb el carrer de Sabadell


Dilluns 21, dimarts 22 i dimecres 23 de juliol de 2008, de 19 a 21 h:

§ Avinguda de l’Alameda, prop de la parcel·la del Teix

§ Avinguda de la Hispanitat, prop de la cantonada amb el carrer de Sabadell

§ Carrer de Santa Rosa, prop del supermercat Mercadona

§ Carrer del Camí, prop del núm. 70

§ Carrer dels Alçamora, prop del Centre Comercial

§ Passeig de Cervantes

§ Plaça de Dins


Qui puga i vulga apuntar-se, que avise i diga els dies i els llocs que li van bé. Podeu enviar un correu electrònic o gravar un missatge en el 965337628. Encara millor: podeu passar demà divendres, a les 19 h, pel Club UNESCO (c/Cid, 12), ja que hem quedat allí per repartir el material: fulls de firmes, cartells, fullets i còpia de la comunicació que s'ha enviat a la Policia Local (les taules plegables i els bolígrafs se'ls ha d'agençar cadascú).


Us deixem també els futllets informatius que hem editat. Estan disponibles en versió en valencià i en castellà.LA FONT ROJA TAMBÉ ÉS NOSTRA. Hotel fora del Parc Natural!