La Font Roja també és nostra

Hola!

Sota el nom “La Font Roja també es nostra. L’hotel fora del Parc Natural” ens incloem centenars de persones, tant a nivell individual com associades a entitats cíviques de les comarques, que manifestem el nostre rebuig al projecte de construcció d’un hotel en el paratge de la Font Roja, impulsat pel govern municipal de l’Ajuntament d’Alcoi. I ho fem pels motius següents:

- Perquè comportaria la privatització d’una part important del paratge durant un període de 40 anys, ampliable a 60, en detriment del seu ús públic.

- Perquè instal.lar un hotel en el cor del Parc Natural provocaria un impacte ambiental i paisatgístic molt greu.

- Perquè suposaria enderrocar il.legalment els antics xalets —protegits pel seu valor
com a patrimoni cultural— en lloc de rehabilitar-los per a destinar-los als serveis públics que requereixen el Parc Natural i els seus visitants.

- Perquè hi ha alternatives turístiques menys impactants i socialment més beneficioses, basades en allotjaments petits i diversificats en la perifèria del Parc Natural: cases rurals, petits hotels, albergs, càmping, etc.

Aquest bloc s’ha creat per a què siga una eina de comunicació entre tots aquells que ens afegim a aquest rebuig de destrossar un espai com la Font Roja que forma part indestriable de la nostra vida.

En aquest bloc us anirem penjant el treball que anem desenvolupant, les convocatòries d’assemblees de treball, els actes de rebuig a aquesta iniciativa, les adhesions que poc a poc es vagen produint...Igualment és una plataforma per a que tothom participe i diga la seua. Un treball col·lectiu per tal de mantindre que la Font Roja siga de tots.